Egy korszerű és SEO-barát weboldallal könnyebben elérheti a céljait. Átfogó, minőségi WordPress honlapkészítési szolgáltatásokkal várjuk – bízza ránk a munka oroszlánrészét!
Ügyfélfogadás: 9:00-17:00
+36 70 778 0938
info@wordpressoldalkeszites.hu

Legutóbbi bejegyzéseink

Aki nincs jelen az interneten, az nem is létezik!
Title Image

Blog

Home  /  wordpress oldal készítés   /  Mi is az a landing page?

Mi is az a landing page?

A landing page az online marketing egyik legfontosabb fogalma, és valószínűleg nincs olyan internet-felhasználó, aki ne találkozott volna már ilyen weboldallal. De mit is értünk ez alatt a kifejezés alatt, és miért lehet fontos, hogy pontosan ismerjük, miként vethetjük be marketingkampányaink során?

Landing page a weboldal készítésben

Amennyiben hagyományos, nyomtatott vagy éppen TV-ben elhangzó hirdetésekről van szó, a hirdetőknek nincs egyszerű dolga, ha a közönséget a saját weboldaluk egy specifikus szegletére akarják csábítani. Az online marketingben azonban mindez rendkívül egyszerű, így a különböző hirdetési módokkal célzottan irányítható a felhasználók figyelme az általunk kínált tartalmakra. Ehhez csupán profi weboldal készítésre van szükség.
Landing page lehet bármely weblap – akár egy honlap főoldala vagy éppen az egyik aloldala is –, amelyre az internet-felhasználók marketingcélú e-mailekből, Google- vagy Facebook-hirdetésekből, illetve egy-egy keresési találatot követve jut el. A landing oldal tehát az a céloldal, amelyre egy-egy marketingkampány során az adott cég a felhasználókat el szeretné juttatni – feltehetőleg ösztönözve a későbbi vásárlást.

Ilyen egy jól felépített landing oldal

Fontos tudni, hogy egy eredményesen használható landing oldal mindig egy kifejezett célt szolgál. A landing page nem általános módon mutatja be a céget, hanem egy-egy konkrét termék, illetve szolgáltatás eladását vagy éppen a reménybeli vásárlók elérhetőségeinek megszerzését célozza. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy a landing oldal:

  • minden tekintetben megfeleljen az olvasó várakozásainak
  • valóban az szerepeljen rajta, mint amit a hirdetés ígért
  • az oldal elrendezése letisztult legyen, könnyen navigálható
  • kizárólag jó minőségű képek szerepeljenek rajta
  • a design és az informális tartalom segítse a bizalom kiépítését

Akár leadeket generálna, akár az átkattintást növelné, vagy éppen e-mail címeket gyűjtené, szüksége lesz egy tökéletesen megszerkesztett landing oldalra. Profi csapatot bízna meg honlapja elkészítésével, és többet szeretne tudni a wordpress weboldal árakról? Vegye fel velünk a kapcsolatot!