Egy korszerű és SEO-barát weboldallal könnyebben elérheti a céljait. Átfogó, minőségi WordPress honlapkészítési szolgáltatásokkal várjuk – bízza ránk a munka oroszlánrészét!
Ügyfélfogadás: 9:00-17:00
+36 70 778 0938
info@wordpressoldalkeszites.hu

Legutóbbi bejegyzéseink

Aki nincs jelen az interneten, az nem is létezik!
Title Image

Blog

Egyedi fejlesztésű vagy WordPress oldal készítés?

Amikor egy új honlap készítésére kerül a sor, elkerülhetetlenül vetődik fel a kérdés, hogy vajon egyedi fejlesztésű vagy éppen WordPress-alapú weboldalt válasszunk. Bár sokan az egyedi fejlesztésű oldalak korlátlan alakíthatósága miatt még mindig az ilyen megoldásokat preferálják, manapság a WordPress oldalak is igen egyedi megjelenésű eredményeket kínálnak. A WordPress oldal készítés ráadásul sokkal kifizetődőbb megoldás is lehet, így érdemes minden lehetséges szempontot mérlegelni a fejlesztés megkezdése előtt.

Milyen célból készül a weboldal?

Weboldalkészítés előtt mindenekelőtt azt a kérdést érdemes feltenni, hogy milyen célból készül az adott honlap, valamint hogy milyen elvárásokkal állunk a végeredményhez. Komoly, céges weboldalak esetében is beszélhetünk egyszerűbb struktúrájú, letisztult designnal rendelkező megoldásokról vagy éppen bonyolult grafikai elemeket megjelenítő technikákról. Amennyiben a céges honlap készítés célja, hogy a vállalkozással kapcsolatos alapvető információkat, a szolgáltatás részleteit és a kapcsolattartási adatokat szerepeltessük, valószínűleg nem lesz szükség költséges egyedi weboldalt tervezni. Amennyiben viszont olyan honlapra van szükség, amelynek grafikai megjelenésében a webdesign területén különleges megoldásokat kell tartalmaznia, érdemes lehet egyedi rendszer szerint megalkotni a weboldalt. Fontos tudni azonban, hogy a két véglet között számos egyéb opció lehetséges, és a technológia fejlődésével a mérleg nyelve egyre inkább a WordPress oldal készítés felé billen.

Mit tudhat egy egyedi fejlesztésű honlap?

A webfejlesztés kreatív munka, és van, amikor olyan megoldásokra van szükség, amely tiszta lapot kínál a kreativitás számára. Míg WordPress-alapú weboldalak (személyre szabható) sablonok szerint épülnek fel, egy teljes mértékben egyedi fejlesztésű weblap esetében a tervezés minden fázisát a webfejlesztőknek és a webdesignereknek kell kitalálniuk. Egy egyedi igényekkel rendelkező, cég számára sok esetben elengedhetetlen lehet, hogy egyedi, funkcionális megoldásokat, saját alkalmazásokat építsenek honlapjukba vagy éppen olyan arculatot alakítsanak ki, ami számára a WordPress keretei túl szűkösek. Ez teljes mértékben érthető, azonban érdemes tudni, hogy az egyedi weboldalkészítés magas költségei miatt nem minden vállalat számára éri meg ezt a megoldást választani. A kreativitás pedig a WordPress-motor segítségével is szárnyalhat.

Egyedi WordPress weboldal készítés – egyre népszerűbb megoldás

A világ weboldalairól készült statisztikák szerint az összes weboldal több mint 40%-ma már WordPress-alapon működik – és ez a szám egyre csak növekszik. Bár sokan az ingyenes fejleszthetőségük miatt azt gondolják, hogy a WordPress weboldalak lehetőségei szűkösek, mára valójában a világ számos nagyvállalata is alkalmazza a WordPress által kínált megoldásokat. A WordPress biztonságos, könnyen cégre szabható és egyszerűen bővíthető, így a KKV-któl a nagy multikig kínálhat korszerű megoldást.

Melyek az egyedi WordPress weboldalak előnyei?

A WordPress sablonokat alkalmaz, ami gyorsaságot, költséghatékonyságot, rugalmas alakíthatóságot, valamint felhasználóbarát megjelenést kölcsönöz a honlapoknak. De miért is van ez?

  • Gyors fejlesztés: mivel az egyedi WordPress weboldalak sablonok szerint épülnek fel, a fejlesztés nem szükséges nulláról indítani. A felhasználóbarát jelleg nem csupán a weblapok kezelésére, de a kialakítsuk esetén is érvényes, így rendszer felépítése zökkenőmentesen haladhat.
  • Egyedi testre szabás: a sablonok használata nem azt jelenti, hogy minden WordPress oldal ugyanolyan, sőt. A WordPress rendkívül széles választékban biztosít sablonokat, amelyek ráadásul könnyedén alakíthatók a megrendelők igényei szerint.
  • Egyszerű frissítés: a WordPress oldalak rendkívüli előnye, hogy elkészültük után még a programozásban járatlanabb felhasználók is könnyedén frissíthetik, alakíthatják oldaluk tartalmát. Mindez azt is jelenti, hogy a WordPress oldalakhoz egyszerűen adhatók olyan bővítmények, amelyek segítenek lépést tartani a korral vagy éppen a cég szolgáltatásainak bővülésével.
  • Költséghatékony megoldás: a gyors fejleszthetőség más megoldásokhoz képest kevesebb erőforrás és idő befektetését igényli, ezért egy WordPress weboldal árak tekintetében is igen költséghatékony és kifizetődő technológiát jelent.
  • Keresőoptimalizálás: a WordPress weboldalak hatékonyan optimalizálhatók a Google számára, így könnyen segíthető a találati listán szerzett jó rangsorolás.

Profi, igazán egyedi és a SEO-s szempontoknak is maradéktalanul megfelelő WordPress weboldalt szeretne? Válassza csapatunkat Ön is!

No Comments
Post a Comment
Name
E-mail
Website