Egy korszerű és SEO-barát weboldallal könnyebben elérheti a céljait. Átfogó, minőségi WordPress honlapkészítési szolgáltatásokkal várjuk – bízza ránk a munka oroszlánrészét!
Ügyfélfogadás: 9:00-17:00
+36 70 778 0938
info@wordpressoldalkeszites.hu

Legutóbbi bejegyzéseink

Aki nincs jelen az interneten, az nem is létezik!
Title Image

Google Ads hirdetéskezelés

Home  /  Google Ads hirdetéskezelés

A Google Ads, korábbi nevén Google AdWords rendszerénél napjainkban nincs célozhatóbb, gyorsabb ügyfélelérést biztosító online hirdetési platform. Az online marketingben a Google organikus találati listáján való megjelenés jelenti a biztos alapot, lehetőleg minél előkelőbb pozícióban. Azonban a Google Ads segítségével lehetősége van az organikus találatok felett is megjelenni, és ez csak egy szempont a sokból, amiért fontos használnia.

Hiába a szakszerű kivitelezés, a keresőbarát kialakítás, a reszponzivítás, a felhasználóbarát megjelenés, önmagában a weboldal elkészítése nem lesz elég ahhoz, hogy online sikereket érhessen el. Egy minőségi weboldal versenyképessé teszi a többi konkurens honlapjával szemben, azonban online marketing nélkül láthatatlan marad.

A két legfontosabb marketing eszköz a keresőoptimalizálás és a Google Ads hirdetések használata. Előbbi esetében magával a weboldallal dolgozunk, megfeleltetjük annak a több 100 rangsorolási tényezőnek, ami befolyásolja az organikus találati listán elfoglalt helyezéseit. Utóbbi esetében nem a weboldalon dolgozunk, hanem egy hirdetési fiókon keresztül hozzuk létre és optimalizáljuk a hirdetési kampányokat.  

Mitől olyan hatékony eszköz a Google Ads hirdetés?

Custom icon
Gyors elérés

Hamar elérheti célközönségét, növekedésnek indíthatja a weboldala látogatottságát, mert a hirdetések szinte azonnal megjelenhetnek a Google találati listájának tetején és a további Google felületeken.

Custom icon
Megtérülés

Kattintás alapú fizetés, a költségek folyamatosan nyomon követhetőek, kontrolálhatóak. Valós idejű adatok alapján a kampányok azonnal módosíthatóak a rentábilis hirdetések érdekében.

Custom icon
Célozhatóság

Számtalan célzási lehetőség áll rendelkezésre, hogy kizárólag a potenciális érdeklődök legyenek fókuszban. A lokálisan célzástól, a kizáró kulcsszavakon át, egészen az időbeni alapú megjelenésig.

Custom icon
Pozíció

A találati lista tetején jelenhet meg, a piacvezető konkurensekkel egy platformon, vagy akár őket is megelőzve. Megmérettetheti cége versenyképességét, anélkül, hogy milliókat kellene marketingre költenie.

Az előbbi szempontok csak töredéke a Google Ads hirdetésekben rejlő lehetőségeknek. Kiemelt Google Partner ügynökség vagyunk, lassan két évtizede kezelünk hirdetési kampányokat. Végig kisértük a platform formálódását, amivel párhuzamosan mi is folyamatosan fejlődtünk szakmailag. Viszont szavak helyett bizonyítson a tapasztalat, keressen minket bizalommal, hogy megmutathassuk Önnek a Google Ads hirdetések nyújtotta potenciált. 

Google Ads hirdetéskezelés lépésről lépésre

A munkálatok megkezdése előtt egyik szakemberünkkel, aki a későbbiekben dedikált kampánymenedzsere is less, egy nyitó konzultációra kerül sor. Ennek során részletesen felmérjük az üzleti célokat, igényeket, és igyekszünk jobban átlátni, megismerni a vállalkozás működését.
A konzultációt követően létrehozzuk Google Ads hirdetési fiókját. Minden adminisztrációs feladat elvégzésében támogatást nyújtunk. Ha már rendelkezik fiókkal, akkor ennek auditálása szükséges. A historikus adatok értékes információkkal szolgálthatnak az addigi teljesítményről, annak javíthatóságáról.

A rendelkezésünkre álló információk alapján a kampánymenedzser kialakítja a megfelelő hirdetésstruktúrát.

A hirdetések kiélesítése előtt egyeztetünk, és szükség esetén módosítjuk a kérésének megfelelően. Valamint a hirdetések futtatása során is lehetősége lesz módosítást kérni.

A hirdetések élesben történő megjelenését követően a rendszeres fiókoptimalizálás lesz fő feladatunk. Ennek során folyamatosan monitorozzuk a teljesítményt, szükség esetén módosítási javaslatot teszünk. A hirdetési fiókjához természetesen hozzáférést biztosítunk, így bármikor beléphet a felületre és ellenőrizheti annak működését. Valamint a kampányok teljesítményéről rendszeresen riport formájában is tájékoztatjuk.

Weboldal készítés komplex megoldásokkal?

Lehetséges! Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, így a tervezéstől, a weboldal elkészítésén át, egészen az online marketing kezeléséig minden szükséges feladatot házon belül elvégzünk.
Custom icon
WordPress weboldal készítés

Egy piacképes vállalkozás mit sem ér versenyképes WordPress weboldal nélkül. Bízza ránk online megjelenésének kivitelezését!

Egy elavult céges weboldal a célközönség tagjaiban a vállalkozás teljes működéséről benyomást alkot, válassza inkább a minőséget!

Kapcsolat

Bármilyen kérés, kérdés esetén keressen minket bizalommal! Ha csak tanácsra lenne szüksége, akkor is bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Szolgáltatásaink
    Kövessen minket
    Legfrisebb híreink