Egy korszerű és SEO-barát weboldallal könnyebben elérheti a céljait. Átfogó, minőségi WordPress honlapkészítési szolgáltatásokkal várjuk – bízza ránk a munka oroszlánrészét!
Ügyfélfogadás: 9:00-17:00
+36 70 778 0938
info@wordpressoldalkeszites.hu

Legutóbbi bejegyzéseink

Aki nincs jelen az interneten, az nem is létezik!
Title Image

GYIK

Home  /  GYIK
Mennyibe kerül egy weboldal?

Egy WordPress weboldal árának meghatározása több tényezőtől függ. Ami elsődlegesen befolyásolja a díját, hogy mennyi menüpontból fog állni, milyen funkciókkal szeretné felruházni és ezek megvalósításához mennyi munkaórára lesz szükség. Alap weboldal csomagunk 200.000 Ft + Áfa összegtől elérhető. Azonban egy WordPress honlap teljesen az egyedi igényekre szabható, így ezek az elképzelések módosíthatják az árat. Emellett a díj alakulása olyan tényezőktől is függ, mint például a tartalmak, Ön biztosítja vagy azok elkészítését is szakembereinkre bízza, esetleg igénybe kíván venni tárhely vagy más szolgáltatást.

Tekintse meg csomag árainkat, ahol részletes információkat talál a díjakról, vagy kérjen árajánlatot!

Hogy tudom majd szerkeszteni a weboldalt?

Időközönként szükség lehet a céges weboldal szerkesztésére. Ilyen esetekben ügyfeleink természetesen maguk is alakíthatják a tartalmakat, ugyanakkor fontos tudni, hogy a biztonságos használat miatt időről időre frissítésekre is szükség lehet. Minden általunk készített weboldalhoz biztosítunk leírást, valamint a szükséges hozzáféréseket. Illetve igény esetén oktatást is tartunk.

Ha biztosra szeretne menni, akkor hosszú távon a WordPress karbantartási szolgáltatásunkat javasoljuk!

Mennyi idő alatt készül el a weboldal?

WordPress weboldala elkészítésére 30 munkanapos határidőt vállalunk. Nem a 30. napon küldjük át, hogy tekintse meg, hanem addigra már átadott, az esetleges módosítási igényeket teljesítve, egy kiélesített, az elvárásainak megfelelő honlap tulajdonosa lesz.

Ügyfeleinkkel pontosítani szoktuk, még szerződéskötés előtt, ha ettől eltérő idő szükséges. Például az oldal struktúrájának komplexitása, a design egyedisége vagy éppen a honlapra készítendő szövegek mennyisége miatt. Bár a konzultáció keretében fontos jó előre tisztázni a megrendelői igényeket, ez nem jelenti azt, hogy időközben ne merülhetne fel olyan további kérés, ami addig nem volt egyeztetve. Ilyenkor természetesen módosítunk, hisz a cél az, hogy olyan weboldalt készítsünk, ami az Ön elképzeléseinek megfelel. Ha ez az igény befolyásolja az elkészítési időt, akkor ezt jelezzük minden esetben.

Hogyan zajlik a kommunikáció?

Fontos számunkra a zökkenőmentes kommunikáció, e nélkül munkánkat sem tudjuk megfelelően végezni. A sikeres együttműködés alapja a kommunikáció, ezért elérhetőek vagyunk e-mailen, telefonon egyaránt, nincs korlátozva, például havi egy konzultációra a kommunikációnk. Találkozhatunk is, akár az online térben, erre ma már rengeteg platform ad lehetőséget, de személyesen, irodánkban is szívesen fogadjuk ügyfeleinket.

A weboldal készítéskor a szükséges előzetes konzultáció miatt mi elengedhetetlennek tartjuk, hogy élő szóban is tudjunk beszélgetni. Alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez, így ez történhet online, telefonon vagy irodánkban, személyesen. Ezt követően is arra törekszünk, hogy minél gördülékenyebb kommunikációt tudjunk kialakítani. Van, aki a telefont preferálja, van, aki inkább az e-mailes egyeztetéseket. Mi nem csak a weblapját, a kommunikációt is egyéni igényeire szabjuk.

Nekem kell elkészíteni a tartalmakat a weboldalra?

Általános esetben igen. Azonban szolgáltatásaink keretében nem csak a WordPress weboldal elkészítését vállaljuk, hanem a honlapon szereplő tartalmak elkészítését is. Szövegíró csapatunk az Ön által megadott szempontok alapján dolgoznak, akár a weboldal összes szöveges tartalmát el tudják készíteni. Garantálva, hogy azok minden tekintetben illeszkednek majd cége stílusához és szakmai színvonalához. A tartalmakat mindemellett úgy állítjuk össze, hogy azok megfeleljenek a keresőoptimalizálás követelményeinek, segítve a minél jobb helyezések elérését a Google találati listáján. A szövegek elkészítését megelőzően kulcsszókutatással is segítségre tudunk lenni, ami során összeállítjuk a célközönség által keresett kifejezéseket. Így a tartalmak már erre fókuszáltan tudnak Ön vagy általunk elkészülni.

Tartalomírás szolgáltatásunkról részletes információkat a weboldal szövegírás oldalunkon olvashat.

Ki fogja karbantartani, üzemeltetni a weboldalt?

Szolgáltatásaink között egyaránt szerepel a szükséges tárhely biztosítása, valamint a későbbi karbantartási feladatok ellátása is, így Ön nem csupán a weboldalkészítés, de a honlap hosszú távú működtetése során is számíthat ránk. Csapatunk mindig könnyen elérhető, szervereink pedig biztonságosak. Ugyanakkor amennyiben egy-egy ügyfelünk maga kívánja elvégezni az üzemeltetéssel járó feladatokat, ehhez minden kezdeti segítséget megadunk.

Segítenek megtervezni a weboldalt?

Felkészült webfejlesztő munkatársaink komoly tapasztalattal rendelkeznek a weboldalkészítés terén, ezért számunkra nem probléma, ha megrendelőink általános elképzelésekkel érkeznek. Egy WordPress weboldal teljes mértékben személyre szabható, így könnyen kialakítható az adott cég számára megfelelő, egyedi megjelenés. A lehetőségek tárháza szinte végtelen, így az is előfordulhat, hogy valaki elveszik ezek között. Ilyenkor is készséggel segítünk. Ugyanakkor azt is fontosnak tartjuk, hogy a már kész elképzeléseket is átbeszéljük, főleg, ha szakmailag úgy látjuk, hogy az nem fogja tudni teljesíteni a hozzá fűzött reményeket. Természetesen azon dolgozunk, hogy kiszolgáljuk az igényeket, viszont előfordulhat, hogy javaslatot teszünk azok újragondolására. Tesszük ezt azért, hogy ne csak egy tetszetős weboldalt készítsünk, hanem olyat, ami hosszú távon szolgálni tudja a célok teljesülését.

Segítenek kiválasztani a megfelelő domain nevet?

A megfelelő domain név kiválasztása nem csupán a vállalkozás brandjének szempontjából, de az online marketing oldaláról nézve is döntő fontosságú lehet. A keresőoptimalizálási munkát, illetve a célközönség elérését nagymértékben segítheti, ha az adott honlap akár több, a vállalkozás tevékenységéhez köthető domain alatt is szerepel. Ha szolgáltatásunk mellett dönt, segítünk kiválasztani cége számára a megfelelő, felhasználóbarát, lehetőleg könnyen megjegyezhető és SEO szempontból is előnyös domaint.

Nincs tárhely szolgáltatóm, Önök biztosítanak tárhelyet?

Gyakori, hogy egy kis vagy középvállalkozás nem rendelkezik saját szerverparkkal, így a honlap üzemeltetéséhez külső szolgáltató segítségét kell igénybe venni. Mi a WordPress weboldalkészítés és karbantartás mellett az üzemeltetéshez szükséges tárhelyet is biztosítjuk igény szerint, így, ha velünk dolgozik, biztosan tudhatja, hogy honlapja folyamatosan, biztonságosan elérhető lesz. Tekintse meg tárhelyszolgáltatásunk részleteit, és kérdései esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!

Átfogó webfejlesztési és marketing szolgáltatások

Legyen szó bármilyen WordPress weboldalkészítési munkáról, mi minden esetben átfogó szolgáltatást nyújtunk. Ügyfeleink igényeinek megfelelően a honlap szerkezetének, megjelenésének elkészítésétől a szövegírással kapcsolatos munkákon át egészen az üzemeltetésig és a karbantartási munkák ellátásáig vállaljuk a feladatot. Ezt követően online marketing szolgáltatásainkkal segítünk elérni a potenciális ügyfeleket. Ha szeretne egyszerűen, de hatékonyan mindent egykézből igénybe venni, keressen minket bizalommal!

Elérhető WordPress weboldalkészítés árak

Fontos számunkra, hogy a hazai kis- és középvállalkozások is olyan, magas minőségű, korszerű weboldalakkal rendelkezzenek, amelyek megfelelnek a kurrens keresőoptimalizálási elvárásoknak. Éppen ezért mi minden esetben elérhető árakkal dolgozunk, az online marketing minden eszközével támogatva ügyfeleinket céljaik elérésében. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és érdeklődjön a részletekkel kapcsolatban!