Egy korszerű és SEO-barát weboldallal könnyebben elérheti a céljait. Átfogó, minőségi WordPress honlapkészítési szolgáltatásokkal várjuk – bízza ránk a munka oroszlánrészét!
Ügyfélfogadás: 9:00-17:00
+36 70 778 0938
info@wordpressoldalkeszites.hu

Legutóbbi bejegyzéseink

Aki nincs jelen az interneten, az nem is létezik!
Title Image

Keresőoptimalizálás

Home  /  Keresőoptimalizálás

Az online jelenlét nem merülhet ki egy profi weboldal elkészítésében. A sikerhez, hogy ügyfeleket is szerezzen, elengedhetetlen a marketing. Ennek egyik alappillére a keresőoptimalizálás (SEO), hogy a Google kereső találati listáján minél jobb helyezéseket érhessen el. A SEO (Search Engine Optimization) megfelelő stratégia mentén segít a lehető legjobb pozíciókat elérni a releváns kulcsszavakra, megalapozva a látogatottság és ezáltal a konverziók növekedését.

Az általunk készített weboldalak mindegyike keresőbarát kialakítású, reszponzív, követik a Google rangsorolási irányelveit, megalapozva a későbbi sikeres keresőoptimalizálást. Azonban a weboldal szakszerű elkészítése önmagában nem elegendő, hogy önerőből felvegye a versenyt a konkurens honlapokkal az első helyezésekért. A keresőoptimalizálás nem egyszeri beállítás, hanem folyamatos munkát igényel. A helyezések javulását követően pedig azok fenntartása is rendszeres SEO tevékenységet igényel.

Ahogy a weboldalkészítés során, úgy keresőoptimalizálási szolgáltatásunk esetében is átfogó megoldásokat kínálunk.

Mik a sikeres keresőoptimalizálás alapjai?

Custom icon
Kulcsszavak

Először meg kell határozni melyek lesznek azok a kulcsszavak, amikre szeretné javítani a weboldal helyezéseit.

Custom icon
Tartalom minősége

A weboldal tartalma döntő üzenetet közvetít a keresőrobotoknak és a felhasználóknak egyaránt.

Custom icon
Technikai felépítés

A weboldal indexelését és későbbi rangsorolását meghatározza, hogy technikailag mennyire jól felépített a honlap.

Custom icon
Linkprofil

A weboldalon belüli linkek és a külső, tehát a honlapra mutató hivatkozások egyaránt hatással vannak a rangsorolásra.

Mikor egy vállalkozás elindítása vagy már egy működő cég fejlesztése elkezdődik, akkor a teendők sokasága a gyakorlatban fog megmutatkozik igazán. Ezek nagyrészt külön szakértelmet igényelnek. A keresőoptimalizálás is a szakértelmet igénylő feladatok közé sorolható. Segítségünkkel Önnek elegendő lesz a cég vezetésével törődnie, az online megjelenés koordinálását és kivitelezését mi átvállaljuk, ennek gondját nem kell Önnek viselnie. 

Keresőoptimalizálás lépésről lépésre

Egy előzetes konzultáció keretében megismerjük az igényeket és a célokat. Ennek megfelelően összeállítjuk javaslataink és ajánlatunk.

A keresőoptimalizálási stratégia első eleme a kulcsszólista, amelyet az Ön szolgáltatásai, valamint a keresési szokások együttesen határoznak meg.

Általunk készített weboldal esetén a keresőbarát kialakítás adott, ilyenkor az első elemzés a piacra és a konkurensekre fókuszál. Amennyiben egy már létező honlapot szeretne keresőoptimalizálni, akkor egy átfogó weboldal auditot végzünk.

Ebben a fázisban már ismerjük az igényeket, célokat, pontosítottuk a kulcsszólistát, elkészült a konkurenciaelemzés, felmértük a weboldal aktuális állapotát. Minden általunk kezelt weboldalnak kijelölt SEO projektfelelőse van, kérdés, kérés esetén bizalommal fordulhat majd hozzá. Az előbb említett információk alapján a projektfelelős meghatározza a SEO-stratégiát.

Nincs más hátra, mint beleássuk magunkat a SEO feladatokba. Azonban fontos tudni, hogy a keresőoptimalizálás hosszú távú munkát igényel, hiszen egy-egy kulcsszó helyezésének javítása nem egy esetben akár hónapokat is igényelhet. Természetesen a munkálatok során a transzparencia számunkra elsődleges szempont, így a weboldalon tervezett változtatások, tartalmi fejlesztések esetén előzetesen egyeztetünk és jóváhagyást követően kerülnek kivitelezésre. A Google Analytics segítségével nyomon követhető a weboldal látogatottságának alakulása, valamint jelszóval védett ügyfél admin felületet biztosítunk az aktuális helyezések ellenőrzésére.

Modern, színvonalas weboldalt szeretne?

Nincs más teendője, mint felvenni velünk a kapcsolatot és mi elkészítjük igényeire szabottan megálmodott weblapját!

Még csak tervezget, keresi a lehetőségeket? Ossza meg velünk és segítünk eligazodni a lehetőségek között!

Legyen egyedi, cégére szabott, ügyfélbarát, minden SEO szempontnak megfelelő WordPress weboldala.

Kapcsolat

Szeretne többet tudni szolgáltatásainkról? Tanácsra lenne szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és ossza meg velünk elképzeléseit vagy kérjen igényeire szabott árajánlatot!

    Szolgáltatásaink
    Kövessen minket
    Legfrisebb híreink