Egy korszerű és SEO-barát weboldallal könnyebben elérheti a céljait. Átfogó, minőségi WordPress honlapkészítési szolgáltatásokkal várjuk – bízza ránk a munka oroszlánrészét!
Ügyfélfogadás: 9:00-17:00
+36 70 778 0938
info@wordpressoldalkeszites.hu

Legutóbbi bejegyzéseink

Aki nincs jelen az interneten, az nem is létezik!
Title Image

Tárhely szolgáltatás

Home  /  Tárhely szolgáltatás

Webtárhelyre minden honlap futtatásához szükség van. A megfelelő szerver megtalálása a WordPress weboldal készítés folyamatának egyik első lépése. Szakképzett kollégáink segítségére ezen a területen is számíthat.

Minden, a WordPress weboldalhoz kapcsolódó információ eltárolása egy webszerveren történik. Szakértelem hiányában sokan hajlamosak elkövetni azt a hibát, hogy az ár alapján választanak tárhely szolgáltatót, noha számos egyéb paramétert is fontos figyelembe venni a megfelelő webszerver kiválasztása során. Tapasztalt webfejlesztő cégként tisztában vagyunk vele, hogy ezeknek a paramétereknek a megismerése és megértése sokszor nehézségeket okozhat a laikusok számára. Ezért ügyfeleink természetesen tárhely bérlés terén is számíthatnak szakérői támogatásunkra.

Mi alapján érdemes tárhely szolgáltatót választani?

Mivel minden weboldal egyedi, ezért nehéz általános érvényű állításokat megfogalmazni azzal kapcsolatban, hogy mekkora méretű és milyen kapacitású az optimális webszerver. Ennek megállapításához a szükséges szakmai információkkal általában csak a honlapot készítő szakemberek rendelkeznek. Ezért szoktuk azt tanácsolni ügyfeleinknek, hogy nyugodt szívvel bízzák ránk a tárhely bérlésével kapcsolatos feladatok ellátását is, hogy nekik minél kevesebb kommunikációs és koordinációs feladattal kelljen foglalkozniuk a weboldal elkészítésének folyamata során.

Ha más szolgáltatót választ, természetesen akkor is minden támogatást megadunk, előre egyeztetjük, milyen paraméterekre lesz majd szükség a weboldal zavartalan működéséhez. A weboldal fejlesztése egy általunk biztosított teszt tárhelyen történik, majd az átadáskor átköltöztetjük az Ön által biztosított tárhelyre. Viszont fontos, hogy a weboldal költöztetéséhez és élesítéséhez a tárhely szolgáltatója biztosítsa majd számunkra a szükséges hozzáféréseket.

A nem megfelelő tárhely használatának veszélyei

Custom icon
Instabil működés

Mivel minden weboldallal kapcsolatos információ a webtárhelyen található, annak instabilitása a honlap instabilitását is eredményezheti.

Custom icon
Optimalizáció hiánya

Ahogy nem csak egyféle honlap létezik, úgy bérelhető tárhelyből is többfélét találni a piacon. Nem mindegy, melyiket választjuk.

Custom icon
Hosszú betöltési idő

Egy lassú, túlzsúfolt tárhely az azon futó weboldalak betöltési sebességét és működését is negatívan befolyásolhatja.

Custom icon
Elérhetetlen ügyfélszolgálat

Ha a szerverek, így a rajtuk futó weboldalak működése akadozik, akkor segítőkész ügyfélszolgálat szükséges a gyors támogatás nyújtásához.

Pontosan tudjuk, milyen szempontokra kell figyelni a webtárhely kiválasztásakor. Nem érdekünk, hogy minél nagyobb összegért értékesítsünk tárhely szolgáltatást. A cél, hogy megtaláljuk a WordPress weboldalt leghatékonyabban működtető konstellációkat. Ügyfeleink elégedettsége és így a hosszú távú partneri kapcsolat kialakítása érdekében elengedhetetlen, hogy az elkészített, átadásra került weboldal hosszú távú zavartalan működése biztosított legyen.

152
Üzemeletett oldal

Jelenleg ennyi honlap üzemeltetése kapcsán élvezzük ügyfelelink bizalmát.

139
Elkészült honlap

Szakértő kollégáink közreműködésével már több mint 100 egyedi weboldalt készítettünk el.

93
Év tapasztalat

Csapatunkat tagjai összesen ennyi év szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Napjainkban egyre nehezebb kitűnni a folyamatosan szaporodó céges weboldalak rengetegéből, a potenciális ügyfelekért zajló verseny is egyre kiélezettebb. Hiába Ön szakmája legjobbja, ha ezt egy modern designnal készült, megfelelő sebességű és stabilitású weboldalba nem tudja implementálni.

Adja meg cégének az esélyt, hogy kiemelkedhessen a versenytársak közül és célközönsége az Ön weboldalára is rátalálhassanak!

Tekintse meg referenciáinkat vagy keressen bennünket elérhetőségeink bármelyikén, hogy minél előbb elkezdhessük a közös munkát!
Custom icon
WordPress weboldal készítés

Csapatunk több éves tapasztalattal rendelkező, elhivatott szakemberekből áll. Bízza ránk WordPress weboldala elkészítését!

Keressen bennünket, ha olyan céges weboldalra vágyik, ami tökéletesen bemutatja és képviseli vállalkozása értékeit!

Kapcsolat

További kérdései vannak szolgáltatásainkat illetően? Egyedi ajánlatot szeretne kérni? Bármilyen ügyben keres is bennünket, készséggel állunk a rendelkezésére.

    Szolgáltatásaink
    Kövessen minket
    Legfrisebb híreink