Egy korszerű és SEO-barát weboldallal könnyebben elérheti a céljait. Átfogó, minőségi WordPress honlapkészítési szolgáltatásokkal várjuk – bízza ránk a munka oroszlánrészét!
Ügyfélfogadás: 9:00-17:00
+36 70 778 0938
info@wordpressoldalkeszites.hu

Legutóbbi bejegyzéseink

Aki nincs jelen az interneten, az nem is létezik!
Title Image

Weboldal audit

Home  /  Weboldal audit

Szeretné tudni milyen hiányosságai vannak SEO és tartalmi szempontból a weboldalának? Hogyan, miként navigálnak a felhasználók a honlapján, mennyire könnyen találnak rá a számukra releváns információkra? Kíváncsi arra, hogy milyen eszközökkel lehetne növelni a weboldal látogatottságát vagy a konverziók számát?

Ha egy mondatban kellene összefoglalnunk a weboldal elemzés lényegét, azt emelnénk ki, hogy weboldal auditálással feltérképezhető egy WordPress weboldal azon hibái, hiányosságai, amelyek javításával jelentős mértékben növelhető weblapja teljesítményén.

Azonban weboldal auditra nem csak azért van szükség, hogy górcső alá kerüljenek egy honlap felépítésének és működésének tényezői, hanem azért is, mert ezzel átfogó képet kaphat arról, hogy jelenlegi honlapja mennyire támogatja hatékonyan üzleti céljait. Az elemzés eredménye alapján nem csak több látogatója lehet a honlapjának, de jobb helyezéseket is elérhet a Google találati listáján.

Szakértő csapattal könnyebb

A weboldal auditálás egy komplex, időigényes, aprólékos munka. Laikusként könnyű elveszni a részletekben, ráadásul egy régi weboldal teljes körű átvizsgálásához nem árt némi tapasztalat sem. Weboldal audit szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, hogy segítsünk megértetni a honlaptulajdonosokkal a különböző analitikai eszközökön látott mutatók jelentését, válaszokat kaphassanak kérdéseikre és egy átfogó képet adhassunk weboldaluk aktuális állapotáról, annak fejlesztési lehetőségeiről.

Mi történik egy weboldal audit során?

Első lépésben egy konzultációra kerül sor, hogy megismerjük a weboldaltól elvárt célokat, a konkrét kérdéseket, amikre választ szeretne kapni, így az általános állapotfelmérés mellett célzottan is segíteni tudunk. Ha minden szükséges információ rendelkezésünkre áll, megkezdjük az elemzést. Többek között:

Feltárjuk a webhely hibáit, hiányosságait, gyengeségeit és konkrét javaslatokat teszünk ezek javítására.

Megvizsgáljuk a weboldal kinézetét, használhatóságát a felhasználói élmény szemszögéből is.

Elemezzük a tartalmat, annak mennyiségét és minőségét, a duplikációt, a nem működő linkeket, a hibás fájlokat.

Átvilágítjuk az oldalt SEO, vagyis keresőoptimalizálási szempontok alapján.

Teszteljük mennyire mobilbarát a site felépítése, ellenőrizzük a konverziós folyamatokat.

Az elemzés eredményéről összeállítunk egy dokumentumot, ami nem csak a problémák felsorolását fogja tartalmazni, hanem konkrét megoldási javaslatokat is. Ezt olyan formában, hogy ne csak a weboldal fejlesztője, hanem Ön is, mint laikus megértse.

Mivel minden WordPress weboldal egyedi, ezért a problémák, gyengeségek elemzése, vagyis az auditálás is teljes mértékben a megbízására és a weboldalára szabottan, egyedien zajlik. Nem csak egy gyors szoftveres elemzést végzünk, hanem tüzetesen, a szakértők manuálisan, lépésről lépésre átvizsgálják a honlapot.

Lényeglátásra törekszünk, így, ha mellettünk dönt, garantáljuk, hogy nem sablonjavaslatokkal távozik tőlünk, hanem olyan gyakorlatba ültethető, kézzelfogható ötletekkel, amelyekkel kedvező fejlődési eredményeket is elérhet. Nem csak egyszerűen tájékoztatjuk a hibákról, de azok korrigálására is gyakorlatias tanácsokat adunk.

Az elemzést követően, ha önállóan szeretne nekiállni a hibák, hiányosságok kijavításának, akkor erre lehetősége lesz. Viszont ahhoz, hogy tényleg maximálisan kihasználhassa a weboldalában rejlő lehetőségeket, szüksége lesz olyan közreműködőkre, akik szakértelmük és tapasztalatuk alapján hatékony segítsége tudnak lenni. Cégünk nem csak egyedi WordPress weboldalak készítésében jeleskedik, de egy weboldal auditálás során feltárt fejlesztési lehetőségek megvalósításában is segítséget nyújt. Szeretjük a kihívásokat, tegyen próbára minket!

Azon gondolkozik, hogy legyen egy megbízható honlapja?

Keressen minket és segítünk megtalálni a választ!

Ha szeretné, hogy weboldala minden szempontból kiemelkedjen a tucatsite-ok online világából, forduljon hozzánk bizalommal!

Ha egy modern megjelenésű, kereső- és felhasználóbarát honlapot szeretne, vegye igénybe céges weboldal készítési szolgáltatásunkat!

Kapcsolat

Ha szolgáltatásaink apropóján kérdése van, ha ajánlatot kérne vagy tanácsra lenne szüksége, keressen minket elérhetőségeink valamelyikén!

    Szolgáltatásaink
    Kövessen minket
    Legfrisebb híreink