Egy korszerű és SEO-barát weboldallal könnyebben elérheti a céljait. Átfogó, minőségi WordPress honlapkészítési szolgáltatásokkal várjuk – bízza ránk a munka oroszlánrészét!
Ügyfélfogadás: 9:00-17:00
+36 70 778 0938
info@wordpressoldalkeszites.hu

Legutóbbi bejegyzéseink

Aki nincs jelen az interneten, az nem is létezik!
Title Image

Weboldal szövegírás

Home  /  Weboldal szövegírás

Igényes, egyedi tartalmak nélkül egy technikailag profin elkészített, modern, naprakész weboldal sem ér semmit. A honlapra kerülő keresőoptimalizált szövegek nemcsak információközlés céljából íródnak, hanem hogy a weboldalt a Google találati listájának élére juttassák és elősegítsék a látogatók ügyféllé alakítását.

Sokan úgy gondolják, hogy az olvasás ideje lejárt és napjainkban már mindenki inkább képes, videós tartalmakat fogyaszt. Ez részben igaz is, azonban az emberek a konkrét kérdéseikre, problémáikra még mindig a szöveges tartalmak között keresik a válaszokat. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a legnépszerűbb keresőmotor, a Google azokat a weboldalakat részesíti előnyben, melyeken optimális mennyiségű, minőségű és az algoritmusok által relevánsnak ítélt egyedi szövegek találhatóak.

Ebben tud segíteni egy profi szövegíró

Akármilyen kiváló szakember is valaki a saját iparágában, sokszor előfordul, hogy nem tudja magát kellően érdekesen, lényegre törően kifejezni. Az egyedi tartalomkészítés területén jártas szövegírók nemcsak abban tudnak segíteni, hogy a honlapra feltöltött tartalmak igényesek és laikusok számára is érdekesek, informatívak legyenek, hanem abban is, hogy az oldalra kerülő szövegek a keresőmotorok számára is „kívánatosak” legyenek, így a weboldal a legelső keresési találatok között landolhasson.

Miért kell egyedi tartalom?

Amit legelőször meg kell említeni, az a duplikáció. Ez a rangsorolásnál is hátrányt jelent, emellett a felhasználók számára is érdektelen ugyan azokat a tartalmakat fogyasztani mindenhol. Az egyedi tartalom segítségével a weboldala hatékonyan kitűnhet az egyforma céges honlapok rengetegéből.

A színvonalas, SEO szempontok figyelembevételével elkészített szövegek organikusan (azaz plusz pénzügyi ráfordítás nélkül) segítenek a Google találati lista élére kerülni.

A cégre szabott szövegek, tartalmak nemcsak információt közölnek, hanem bizalmat építenek, ezáltal az értékesítés eszközei is egyben.

A honlapon megjelenített extra szövegek, tudásanyagok, blogcikkek a cég szakértelmét, hitelességét bizonyítják az érdeklődők számára.

Ha egy weblapon nagy mennyiségű, de jól strukturált és informatív szöveg található, az azt sugározza a potenciális ügyfelek, vásárlók számára, hogy a cég ad az igényességre.

Az értékes tartalommal feltöltött aloldalakra, landing oldalakra kellemes ránézni, így azok már a honlap felkeresésének pillanatában bizalomgerjesztő képet tudnak festeni a cégről.

Az egyedi tartalom nem az jelenti, hogy ömlesszünk több ezer karaktert minden aloldalra és értékes információ nélkül, kulcsszóhalmozással növeljük a tartalom mennyiségét. Persze ezt is nevezhetjük egyedinek, azonban a siker érdekében korántsem mindegy, milyen minőségű szövegeket oszt meg a weboldalán. A tartalmaknak nemcsak a helyesírás szabályainak kell megfelelniük, hanem a szemantikai és SEO szempontoknak is, valamint a célközönség megszólítására legalkalmasabb stílusban kell elkészülniük.

Legyen szó általános weboldal szövegírásról, blog készítésről, már elkészült tartalom lektorálásáról vagy SEO szerkesztéséről, esetleg egy landing oldal összeállításáról, ránk számíthat. A SEO weboldal szövegírás első lépése a kulcsszavak meghatározás. Már a kulcsszókutatás fázisától segítünk, hogy megtaláljuk azokat a preferált kifejezéseket, melyek relevánsak és a felhasználók által is keresettek. Ha nincsenek elképzelései, mit szeretne viszont látni a weboldalán, ezesetben sem engedjük el a kezét, szívesen adunk tanácsot vagy végzünk témakutatást. A végeredmény minden esetben az lesz, amit örömmel fog viszont látni weboldalán.

Modern és keresőbarát weboldalra vágyik?

Sokéves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, a WordPress weboldal készítés teljes folyamata során számíthat ránk, a tanácsadástól egészen a honlap átadásáig. Ha komplex megoldást keres, egy kézben tartaná az online megjelenését, akkor is készséggel segítünk. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk: tárhely biztosítás, weblap készítés, online marketing kezelés, WordPress karbantartás. Meglévő weboldala auditálása, szükség esetén annak megújításával kapcsolatban is bizalommal kereshet minket!

Gyorsan, profin, megbízhatót? Igen! Tervezéstől a kivitelezésig partnerei leszünk, keressen minket bizalommal!

Egy céges honlap vállalkozás digitális lenyomata, tükrözve minőségét, konvertálásra ösztönözve az érdeklődőket.

Kapcsolat

Kérdése van? Szeretne valamelyik szolgáltatásunk kapcsán ajánlatot kérni? Írjon üzenetet számunkra, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot, és választ adhassunk kérdéseire!

    Szolgáltatásaink
    Kövessen minket
    Legfrisebb híreink