Egy korszerű és SEO-barát weboldallal könnyebben elérheti a céljait. Átfogó, minőségi WordPress honlapkészítési szolgáltatásokkal várjuk – bízza ránk a munka oroszlánrészét!
Ügyfélfogadás: 9:00-17:00
+36 70 778 0938
info@wordpressoldalkeszites.hu

Legutóbbi bejegyzéseink

Aki nincs jelen az interneten, az nem is létezik!
Title Image

WordPress weboldal készítés

Home  /  WordPress weboldal készítés

Custom icon Keresőbarát kialakítás, a későbbi sikeres keresőoptimalizálás érdekében.

Custom icon Reszponzív megjelenés, hogy minden eszközön kifogástalan legyen a weboldal kinézete.

Custom icon Könnyű kezelhetőség, hogy Ön is bármikor szerkeszthesse, módosíthassa wordpress weboldala tartalmát.

WordPress weboldalt szakértőktől

Egy tapasztalt WordPress szakértő által készített, modern, egyedi igényekre és célközönségre szabott honlap segítségével eredményesebben szólíthatja meg potenciális ügyfeleit, vásárlóit, mint valaha.

Bármilyen iparágról legyen is szó, online jelenlét nélkül ma már szinte képtelenség érvényesülni a piacon. Vállalkozása saját weboldalának elkészítése az első lépés a siker felé vezető úton, azonban az első benyomás nagyon fontos. A látogatók egy másodperc tört része alatt döntenek, szimpatikus vagy épp unszimpatikus számukra egy weboldal.

Az egységes, modern megjelenés, a logikus struktúra, az igényesen megírt, keresőbarát szövegek mind elengedhetetlenek a pozitív benyomáshoz. Mi ezzel tökéletesen tisztában vagyunk, és minden egyes honlap megtervezése során maximálisan figyelembe vesszük ezeket a tényezőket. 17 éve készítünk weboldalakat, nem az Ön weboldalán fogunk elkezdeni gyakorolni!

Céges weboldal készítés

Napról napra újabb és újabb vállalkozások jelennek meg a piacon, ez pedig azt jelenti, hogy a céges weboldalak is folyamatosan szaporodnak, egyre nehezebbé – de nem lehetetlenné – téve a közülük való kitűnést és a célközönséghez való eljutást. Hiszünk benne, hogy egy kellő szakértelemmel, modern megoldásokkal és színvonalas megjelenéssel elkészített céges honlap képes kiemelkedni a tömegből, és ezt szem előtt tartva alkotunk meg minden egyes egyedi weboldalt. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Teljes körű szolgáltatás

Ügyfeleink egyéni és szinte mindig szerteágazó igényeinek figyelembevételével, gyorsan, az előre megbeszélt határidőket betartva dolgozunk. A WordPress weboldala elkészítése mellett segítünk a domain kiválasztásában, regisztrációjában, a tárhely szolgáltatásban, a kulcsszókutatásban, a keresőoptimalizálásban, a szövegírási feladatokban, a hirdetéskezelésben, valamint a honlap későbbi karbantartásában. Minden esetben hosszú távon gondolkodunk, nem engedjük el partnerünk kezét a weboldal átadásával.

Weboldal
készítés folyamata

A teljes folyamat során szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, és precízen, magas szintű szakértelemmel valósítjuk meg elképzeléseiket.

A közös munka első lépése: a konzultáció

Számunkra az ügyfelünkkel való kommunikáció nem áll meg egy telefonos vagy egy e-mailes egyeztetésnél, ugyanis fontosnak tartjuk, hogy a weboldal fejlesztésének megkezdése előtt behatóan megismerjük egymást. Szakértőink egy részletekbe menő egyeztetés után kezdenek bele a cég számára testhezálló megoldások kidolgozásába, valamint az online jelenlét kialakításába.

Minden esetben egyedi weboldalakat készítünk, nem ugyanazokat a sablonokat használjuk újra meg újra, hiszen célunk, hogy ne az olyan érdektelen honlapok számát növeljük tovább, melyek csupán egyek a sok közül.

Segítünk megtalálni és regisztrálni a tökéletes domain nevet

A domain név a weboldal elnevezése, ami a böngésző címsorában, valamint a céges e-mail címekben megjelenített webcímet jelenti. Ha még nem találta meg a megfelelő domain nevet, akkor ennek a kiválasztásában és lefoglalásában segítséget nyújtunk.

Törekedni kell a könnyen megjegyezhető, mégis figyelemfelkeltő név megtalálására, ami valamilyen formában utal a cégre vagy annak tevékenységére, és amit a potenciális ügyfelek kis eséllyel keverhetnek össze más vállalkozások domain neveivel.

Természetesen szakértői tanácsadással abban az esetben is támogatjuk ügyfeleinket, ha már rendelkeznek lefoglalt domain névvel.

A webszerver, melyre az összes weboldal működéséhez szükség van

A weboldalhoz kapcsolódó információk eltárolásához minden esetben szükség van egy szerverre. E nélkül működésképtelen. A honlap fejlesztésekor egy külön, erre a célra létrehozott szerveren dolgozunk. Az élesítést megelőzően a kész weboldalt átköltöztetjük az Ön tárhelyére. Azonban fontos, hogy a szerver optimális méretű, kapacitású legyen és a megfelelő futtatókörnyezetet biztosítsa. Ezeket még költöztetés előtt egyeztetjük szolgáltatójával.

Ha még nincs, vagy váltana, akkor cégünk biztosít tárhelyet az általunk készített weboldalhoz. Ezzel Önnek kevesebb kommunikációs és koordinációs feladata lesz a honlapkészítés folyamata során, valamint hatékonyabb is, ha a webfejlesztési feladatok egy kézben tudnak összpontosulni.

Tökéletes első benyomást keltő megjelenés

Weboldala nem egyszerűen csak egy online felület lesz, ami a vállalkozással kapcsolatos információk közlését szolgálja. Ennél sokkal több, ez lesz az ügyfélszerzés lelke. A honlap látogatóira jelentős hatást gyakorol a színhasználat, az elrendezés, a weboldal struktúrája, a navigálhatóság, hogy milyen gyorsan találja meg a keresett információkat. Ezek olyan tényezők, melyekből a látogatók azonnali következtetéseket vonnak le a cégről.

Ebben a fázisban már pontosítottuk az igényeket és ezek megvalósításához szükséges webfejlesztési megoldásokat. A weboldal szerkezeti és arculati kialakítását minden esetben az egyeztetetteknek megfelelően, ügyfelünkkel szorosan együttműködve végezzük. A végeredmény így nem csupán profi, látványos és korszerű lesz, hanem a vállalkozás elsődleges értékesítési csatornája is.

Egy honlap mit sem ér igényes tartalmak nélkül

A weboldal szerkezeti kialakítása után kerülnek feltöltésre a képes és szöveges tartalmak. A jól megírt, színvonalas szöveges tartalom és az igényes, megfelelő felbontású, esztétikus képek használata feltétele a sikernek. Legyen egyedi, véletlenül se más oldalakról átemelt, ezáltal duplikált a tartalom, valamint a készítés során a keresőoptimalizálási szempontokat is figyelembe kell venni.

Ha nem tud szöveges tartalmat biztosítani, akkor a weboldal készítése során már a kulcsszókutatás fázisától segítünk ebben is. Content csapatunk weboldal szövegírás terén is jelentős szakmai tapasztalattal bír, így a tartalomírás és akár a grafikai szolgáltatásaink is rendelkezésére állnak.

A folyamat lezárása a weboldal átadása, élesítése

Sosem adunk át félkész weboldalt vagy olyan felületet, amely nem felel meg az előzetes egyeztetések során megjelölt igényeknek. Rendelkezni fog hozzáféréssel, nyomon tudja követni a honlap alakulását, így még élesítés előtt, a készítés fázisában lehetősége lesz módosításra. Ezzel is biztosítva, hogy a weboldal pontosan olyan legyen, amilyennek Ön megálmodta.

Élesítést követően átadunk egy kezelési útmutatót, így bármikor szerkeszthető lesz Ön által a weboldala.

Ezzel a weboldal készítés folyamata hivatalosan véget ér, viszont minden esetben arra törekszünk, hogy partneri viszonyt alakítsunk ki ügyfeleinkkel, és hosszú távon is a rendelkezésükre állhassunk. További szolgáltatásaink révén segítségre tudunk lenni a WordPress karbantartási feladatokban, a keresőoptimalizálásban, vagy akár hirdetések kezelésében is.

Weboldal
készítés folyamata

A teljes folyamat során szorosan együttműködünk ügyfelünkkel, einkkel, és precízen, magas szintű szakértelemmel valósítjuk meg elképzeléseiket.

Custom icon
Konzultáció
A közös munka első lépése: a konzultáció

Számunkra az ügyfelünkkel való kommunikáció nem áll meg egy telefonos vagy egy e-mailes egyeztetésnél, ugyanis fontosnak tartjuk, hogy a weboldal fejlesztésének megkezdése előtt behatóan megismerjük egymást. Szakértőink egy részletekbe menő egyeztetés után kezdenek bele a cég számára testhezálló megoldások kidolgozásába, valamint az online jelenlét kialakításába. Minden esetben egyedi weboldalakat készítünk, nem ugyanazokat a sablonokat használjuk újra meg újra, hiszen célunk, hogy ne az olyan érdektelen honlapok számát növeljük tovább, melyek csupán egyek a sok közül.

Custom icon
Domain
Segítünk megtalálni és regisztrálni a tökéletes domain nevet

A domain név a weboldal elnevezése, ami a böngésző címsorában, valamint a céges e-mail címekben megjelenített webcímet jelenti. Ha még nem találta meg a megfelelő domain nevet, akkor ennek a kiválasztásában és lefoglalásában segítséget nyújtunk. Törekedni kell a könnyen megjegyezhető, mégis figyelemfelkeltő név megtalálására, ami valamilyen formában utal a cégre vagy annak tevékenységére, és amit a potenciális ügyfelek kis eséllyel keverhetnek össze más vállalkozások domain neveivel. Természetesen szakértői tanácsadással abban az esetben is támogatjuk ügyfeleinket, ha már rendelkeznek lefoglalt domain névvel.

Custom icon
Tárhely
A webszerver, melyre az összes weboldal működéséhez szükség van

A weboldalhoz kapcsolódó információk eltárolásához minden esetben szükség van egy szerverre. E nélkül működésképtelen. A honlap fejlesztésekor egy külön, erre a célra létrehozott szerveren dolgozunk. Az élesítést megelőzően a kész weboldalt átköltöztetjük az Ön tárhelyére. Azonban fontos, hogy a szerver optimális méretű, kapacitású legyen és a megfelelő futtatókörnyezetet biztosítsa. Ezeket még költöztetés előtt egyeztetjük szolgáltatójával. Ha még nincs, vagy váltana, akkor cégünk biztosít tárhelyet az általunk készített weboldalhoz. Ezzel Önnek kevesebb kommunikációs és koordinációs feladata lesz a honlapkészítés folyamata során, valamint hatékonyabb is, ha a webfejlesztési feladatok egy kézben tudnak összpontosulni.

Custom icon
Webszerkesztés
Tökéletes első benyomást keltő megjelenés

Weboldala nem egyszerűen csak egy online felület lesz, ami a vállalkozással kapcsolatos információk közlését szolgálja. Ennél sokkal több, ez lesz az ügyfélszerzés lelke. A honlap látogatóira jelentős hatást gyakorol a színhasználat, az elrendezés, a weboldal struktúrája, a navigálhatóság, hogy milyen gyorsan találja meg a keresett információkat. Ezek olyan tényezők, melyekből a látogatók azonnali következtetéseket vonnak le a cégről. Ebben a fázisban már pontosítottuk az igényeket és ezek megvalósításához szükséges webfejlesztési megoldásokat. A weboldal szerkezeti és arculati kialakítását minden esetben az egyeztetetteknek megfelelően, ügyfelünkkel szorosan együttműködve végezzük. A végeredmény így nem csupán profi, látványos és korszerű lesz, hanem a vállalkozás elsődleges értékesítési csatornája is.

Custom icon
Tartalom
Egy honlap mit sem ér igényes tartalmak nélkül

A weboldal szerkezeti kialakítása után kerülnek feltöltésre a képes és szöveges tartalmak. A jól megírt, színvonalas szöveges tartalom és az igényes, megfelelő felbontású, esztétikus képek használata feltétele a sikernek. Legyen egyedi, véletlenül se más oldalakról átemelt, ezáltal duplikált a tartalom, valamint a készítés során a keresőoptimalizálási szempontokat is figyelembe kell venni. Ha nem tud szöveges tartalmat biztosítani, akkor a weboldal készítése során már a kulcsszókutatás fázisától segítünk ebben is. Content csapatunk weboldal szövegírás terén is jelentős szakmai tapasztalattal bír, így a tartalomírás és akár a grafikai szolgáltatásaink is rendelkezésére állnak.

Custom icon
Átadás
A folyamat lezárása a weboldal átadása, élesítése

Sosem adunk át félkész weboldalt vagy olyan felületet, amely nem felel meg az előzetes egyeztetések során megjelölt igényeknek. Rendelkezni fog hozzáféréssel, nyomon tudja követni a honlap alakulását, így még élesítés előtt, a készítés fázisában lehetősége lesz módosításra. Ezzel is biztosítva, hogy a weboldal pontosan olyan legyen, amilyennek Ön megálmodta. Élesítést követően átadunk egy kezelési útmutatót, így bármikor szerkeszthető lesz Ön által a weboldala. Ezzel a weboldal készítés folyamata hivatalosan véget ér, viszont minden esetben arra törekszünk, hogy partneri viszonyt alakítsunk ki ügyfeleinkkel, és hosszú távon is a rendelkezésükre állhassunk. További szolgáltatásaink révén segítségre tudunk lenni a WordPress karbantartási feladatokban, a keresőoptimalizálásban, vagy akár hirdetések kezelésében is.

139
Elkészült Weboldal

Szavak helyett beszéljenek rólunk az eredményeink! Szakértő kollégáink közreműködésével már több mint 100 egyedi weboldalt készítettünk el, és ez a szám folyamatosan nő, ahogy egyre többen szavaznak bizalmat nekünk.

2100
Optimalizált Weboldal

A keresőoptimalizálás terén szerzett szakértelmünkkel nemcsak azokat segítjük, akik minket bíznak meg céges weboldaluk elkészítésével. Élen járunk a már kész weboldalak további fejlesztésében és keresőoptimalizálásában is.

93
Év szakmai tapasztalat

Szakképzett kollégáink külön-külön is jelentős webfejlesztési és keresőoptimalizálási gyakorlattal rendelkeznek, azonban, ha összeadjuk az iparágban töltött éveik számát, közel egy évszázadnyi szakmai tapasztalatot kapunk.

Hogyan dolgozunk?

Az elmúlt 17 év sok mindenre megtanított minket. Ezek közül talán a legfontosabb, hogy ügyfélközpontúak legyünk és folyamatosan fejlesszük ezt a hozzáállásunk. Ahogy az online trendek is változnak, úgy ügyfeleink is időről időre más igényeket támasztanak elénk. Ezekkel együtt minden cég különböző, ezáltal az elvárások is eltérőek egy weboldal elkészítésekor. Ezt szem előtt tartva, az ügyfeleink igényeire fókuszáltan próbálunk minden munkafolyamatot kialakítani. Néhány idea, ami meghatároz minket:

Kapcsolatfelvétel

Az első kapcsolatfelvételtől kezdve arra törekszünk, hogy megértsük az igényeket, a célokat, és ezekre alkalmas megoldást nyújtsunk. Nem tereljük el a gondolatokat, hogy energiát spóroljunk magunknak, hanem a valós megoldásra törekszünk.

A lehetőségek ismertetése

Ha valaki úgy keres meg minket, hogy nincs tisztában az igényeivel, még csak ötletek merültek fel, akkor segítünk eligazodni a lehetőségek között. Egy WordPress weboldal végtelen egyedi elképzelés megvalósítására alkalmas, amiben könnyű elveszni. Ha elkezdünk beszélgetni, megismerjük a vállalkozás működését, akkor célzott szakmai tanácsokkal tudunk szolgálni, hogy az ötletekből valóság lehessen.

Biztonság

A szaktudásunk mit sem ér elégedett ügyfelek nélkül. Számtalanszor hallottuk már, hogy segítsenek, mert eltűnt a fejlesztő; elérhetetlen a fejlesztő; hónapok óta nem halad a weboldal; használhatatlan a weboldal; és még sorolhatnánk. Velünk ilyen nem fordulhat elő! Ügynökséget képviselünk, nem kezdő vagy egy személyes vállalkozás vagyunk, nem ügyfelünk honlapján fogjuk megtanulni weblapot fejleszteni. Nálunk biztonságban vannak partnereink, nem tűnünk el, nem hagyjuk félbe a munkát, nem vállunk elérhetetlenné, és a weboldal elkészítése után se hagyjuk magukra őket.

Ügyfélközpontoság

A weboldal készítés során nem rettentünk el senkit szakzsargonnal, igyekszünk egyenesen, laikus számára is érthetően kommunikálni. Sokakban rossz érzést kelt, ha nem értik meg a kapott információt. Ezzel együtt az sem optimális, ha úgy kell valamiről döntést hozni, ha nem vagyunk tisztában a választható lehetőségek jelentésével.

Leutóbbi bejegyzéseink